Sayfalar

2 Ocak 2014 Perşembe




















Galatasaray'ın transferini yakın zamanda açıklaması beklenen Alex Telles, Brezilya'da kulübü ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. 
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katacağı öne sürülen Brezilya'nın 1. lig takımlarından Gremio'nun başarılı oyuncusu Alex Telles, takım arkadaşlarına ve taraftarlarına veda etti.
Sosyal paylaşım sitesi "Instagram" hesabından açıklamalarda bulunan Alex Telles, "Herkese teşekkür ederim. Yakında görüşmek dileğiyle" ifadesini kullanırken, Brezilyalı taraftarlar da 21 yaşındaki oyuncuya başarı dileğinde bulundu.
Brezilya'da katıldığı televizyon programına da konuşan sol bek oyuncusu, pazartesi günü İstanbul'da olacağını ve kendisini Claudio Taffarel'in karşılayacağını söyledi.
Gremio'ya transferinde engel çıkartmadığı için teşekkür eden genç sol bek, "Yeni bir sayfa açtığım için çok mutluyum. Büyük bir takımda büyük oyuncularla oynayacağım için heyecanlıyım"şeklinde konuştu. ALEX TELLESİN GALATASARAYA GELMESİ SÖZ KONUSU    

BU HABER  WWW.MEDTASPOR.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR


Galatasaray Ronaldinhonun parasını ödedi (!)

Gremio kulübü Galatasaray'a sattıkları Alex Telles transferinden elde edeceği paranın bir kısmını Ronaldinho'ya harcayabileceklerini duyurdu.
Brezilya basını, Gremio'nun bonservisi elinde bulunan ve Atletico Mineiro ile sözleşmesi biten Ronaldinho'ya resmi teklif yaptığını yazdı. Gazeteler, Gremio'nun Alex transferinden doğan tepkileri Ronaldinho transferi ile yatıştırmaya çalıştığını ileri sürerek yıldız futbolcunun ülkesinde kalması halinde Gremio ile sözleşme imzalayacağını idda etti. Ronaldinho'nun Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakmadığına da işaret eden gazeteler,bu futbolcunun siyahbeyazlı kulüp ile anlaşma olasılığının %50 nin altında olduğunu belirttiler.
Yıldız futbolcunun kardeşinin İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanamadığına da yer veren gazeteler,Ronaldinho transferi Beşiktaş'dan çok Gremio'ya daha yakın yorumunda bulundular. 

BU HABER WWW.MEDTASPOR.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR

Ersun Yanal'ın, "Tek eksik takımı ileriye taşıyacak gerçek bir 10 numara" sözüyle harekete geçen menajer Çetinkaya, Sao Paulo ile pazarlığa oturdu


Fenerbahçe ara transferde sadece bir oyuncu alacak, 12'den vuracak. Sezonun ilk 7 haftasındaki sonuçlardan ve futboldan memnun olan Ersun Yanal, başkan Aziz Yıldırım'a, "Bizi ileriye taşıyacak, Alex'in koşananını alırsak bizi kimse tutamaz" sözlerinden sonra harekete geçen yönetim iki yıl önce Aykut Kocaman'ın istediğiGanso'ya yöneldi. İdari menajer Hasan Çetinkaya oyuncu, menajeri ve kulübü Sao Paulo ile temasa geçti. İki sezon önce de gündeme gelen Ganso için yönetim, 2 Kasım'daki kongreyi bekliyor.
Bonservisi el yakıyor 
Brezilya'da "Alex'in veliahtı" denilen 24 yaşındaki oyun kurucunun piyasa değeri 13 milyon euro görünüyor. Ancak sözleşmesini 2017'ye kadar uzatan Sao Paulo mukaveleye "26.5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koymuştu. Fiyatının el yakması üzerine menajer Çetinkaya "Satış opsiyonlu kiralama" teklifini iletti. Gözü İngiltere ve İspanya gibi "gözde" liglerde olan Ganso da kiralama teklifine sıcak bakıyor.
Müjde 2 Kasım sonrası 
Brezilya'nın Diario Do Grande gazetesi, "Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir kapı olarak gören Ganso, Fenerbahçe'ye evet diyebilir" ifadesini kullandı. Fenerbahçe yönetimi 2 Kasım'daki konre sonrasında müjdeyi verecek. 24 yaşındaki Ganso'yu Alex de çok övüyor.
Okocha da onay verdi 
Hasan Çetinkaya, Alex'in tavsiye ettiği Ganso için yaklaşık 15 gündür çalışıyor. Çetinkaya'nın, Ganso'nun transfer haklarının Türkiye temsilcisi olan Ali Sapan'la bir kaç kez bir araya geldiği öğrenildi. Ganso'nun menajeri Sabatino Durante'nin ortaklarından olan F.Bahçe'nin eski yıldızı JayJay Okocha'nın da 24 yaşındaki oyuncu için olumlu rapor verdiği bildirildi. Napoli'nin 10 milyon euro teklif ettiği Ganso için F.Bahçe bu rakamın üstüne çıkacak.
 - Eurosport@EurosportCom_TR

BU HABER WWW.FOTOMAÇ.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR




2 yorum: